zondag, februari 04, 2007

Gisterochtend een spannende ochtend. Een lesotho broertje van Tim die nu net 3 weken in Nederland is kwam spelen. Ze komen uit hetzelfde kindertehuis dus kennen elkaar erg goed. Het eerste moment was even vreemd Kabelo (in het rood) was er helemaal stil van en Tim werd er juist druk van en liep een beetje heen en weer. Eerst taart en daarna gingen de heren allebei aan de slag met speelgoed. Volgens ons ging het goed!!! Ook leuk, alle foto's gekeken van Luc en Marjan.
Gisteravond had Tim zijn eerste feestje!!! Een oom en tante van Joost waren 40 jaar getrouwd!!! Erg gezellig, en wat hadden wij een voorbeeldig kind. Het ging ontzettend goed. Tim luisterde goed en was gezellig aanwezig. vreemde mensen die dicht bij hem in de buurt komen blijft geen pretje, maar hij laat zelf al merken dat hij het niet fijn vind. Om 19.00 uur werd hij echt wel moe, dus na het toetje naar huis, hij viel in de auto in slaap (papa trouwens ook). Er werd zelfs nog voor Joost gezongen, Tim werd welkom geheten en kreeg een mooie auto van duplo met sirene!! een groot succes!!
Heel leuk!!! Koen en Tim hebben van jas gewisseld,
ze hadden allemaal ontezetend veel lol ermee.
Ik was 's middags met koen en tim naar amsterdam
geweest, we zouden gaan lunchen met Joost maar die had
het erg druk! We hebben heel even Beate gezien, maar die
moest ook weer aan het werk, toen zijn we met z'n 3-tjes
gaan lunchen in de bakkerswinkel in de Warmoesstraat.
Erg lekker, brood met hagelslag!!
Joost wilde het goed maken en hij nam s'avonds de heren mee
naar Mcdonalds. (tim eet wel 4 frietjes!!!).
Joost was gisteren jarig. 'S morgens slingers
opgehangen en wat ballonen. Een taart voor
de jarige, met kaarsjes erop. Samen gezongen
en een lekker ontbijt gemaakt voor papa.
We vieren het het verder niet, dat komt later in
het jaar.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Jeetje,

Heb even een tijdje niet gekeken, ik dacht 'ze zullen nu vast niet meer zoveel erop zetten'.....maar jullie houden het goed vol, zeg! Leuk om weer te lezen&kijken. Veel dingen erg herkenbaar, onder andere de nee-fase en dat 'ze' vaak met jou alleen thuis het leukst zijn. Luuk is meestal bij anderen zo onder de indruk van al het nieuwe dat hij alles met open (kwijlende) mond ondergaat, ha ha ha! Of hij moet het heel erg leuk vinden, dan gaat hij rennen en gillen van plezier (ook op z'n Tim's dus). Afrika of Monnickendam, kids blijven kids, he?!

Joost, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En Carien, alvast gefeliciteerd en een leuke dag morgen, met je mannen!

Veel liefs van Simone, Kees en Luuk

Anoniem zei

Joost, van harte gefeliciteerd! Hoe oud ben je nu geworden?!?!

Martin is nog steeds onder de indruk van je 'lijn'(jullie foto's van het zwembad). Hij zag je vroeger altijd met heel wat kiloos extra door het leven gaan en ziet dus nu het bewijs dat het echt anders kan, wanneer je er maar volledig voor gaat. En vooral; naar de sportschool gaan! Van niets (sjok sjok) naar de Dam tot Dam en de zeven heuvelen loop (ZJOEFFF)! Carien, jij ziet er ook geweldig uit! Ik weet nog dat ik dacht; '" er is wat.."(sorry,ik ben niet zo vlot)en dat Joost vertelde dat jij ook iets van ruim 20 kilo was afgevallen. dit is nu al een poosje geleden en de metarmofose is nu jullie eigen geworden.
Tim hoort er helemaal bij en ook dat lijkt nu zo vanzelfsprekend terwijl we pas een paar maanden verder zijn.
Dikke zoen van Martin en Iris!