zondag, maart 18, 2007

zondagmiddag 18 maart

Tim heeft er weer een fantastisch cado bij. Vanmiddag was een collega van Joost met zijn kinderen op bezoek. Ik weet niet meer hoe het heet, maar je kan er water in doen en met een bootje erin spelen. we hadden er buiten water in gedaan, maar het was echt te koud om buiten te spelen, al vond Tim van niet!

Vanavond bij het voorlezen kwam Job er ook bij zitten.

Job is dol op Tim dus het zal waarschijnlijk niet meer lang duren voor hij bij Tim in bed kruipt.

donderdag 10 maart

Tim is nog steeds helemaal dol op k3. Hij heeft 's morgens lekker een uurtje zichzelf vermaakt. K3 op tv, naast de boxen en wat speelgoed erbij, zo zat hij lekker in zichzelf te praten. en mama rommelde eromheen. Beetje schoonmaken, krant lezen ... Hij komt steeds meer tot rust in zijn eigen huis. kan zich al zelf langer vermaken. Ook als er visite komt kan hij soms al zelf spelen. zaterdagmiddag 17 maart 's middags kwam Jemie spelen. tim lag nog te slapen, ze probeerde hem wakker te maken maar Tim lag wel erg lekker want het duurde wel een half uur voor hij echt wakker was. Jemie is echt makkelijk, gaat lekker spelen en loopt lekker rond en vermaakt zich prima zo.

Voor Tim hebben we een tractor gekocht. (nee we verwennen hem echt niet!!! zeiden we nog van te voren, nou dit moet kunnen toch!!).

Hij vond er nog niet heel veel aan, bij de buren is het spelen met dit soort dingen toch echt leuker!!!

zaterdagdagmiddag kwamen ook vrienden van ons op kraamvisite. Het was gezellig.

Zover wij kunnen beoordelen gaat het goed met Tim.

Het is een ontzettend blij en gezellig kind. Hij is eigenlijk nooit nukkig of sjachrijnig.(alleen als hij zijn zin niet krijgt of moe is).

Hij begint nog regelmatig over Lesotho, en we kijken dan ook de foto's met Tim.

Van de week zei hij opeens, mama, Tim met Angela (nu Isa) spelen. Gezegd dat wij dit vast wel een keer gaan doen.

Dinsdag gaan we eerst naar Kevin (mogetsi) even koffie drinken.

We genieten steeds meer en we zijn ontzettend blij met hem.

Het is en blijft ongelooflijk hoe snel hij de nederlandse taal oppikt.

Van te voren weet je natuurlijk niet hoe het kind zal zijn en hoe hij zich zal aanpassen en gedragen, maar in onze blevenis hebben we een droomkind. Het is een lekkere praatjes maker, die de hele dag overduidelijk aanwezig is, hij weet duidelijk wat hij wil en niet!!wil, altijd vrolijk is en is dol op knuffels en kusjes van papa en mama, wat willen we nog meer.

zondag 11 maart

zondag een stukje gefietst. Er stond veel wind maar ook een zonnetje. en ons zonnetje gaat gezellig mee. Dit is Typisch Tim. Stiekum in de aardappel bijten. Hij moet toch weer elke keer proeven. Maar roept dan steeds" Jakkie".

Dan gaat hij boefachtig kijken. En dan roept hij OOOOOOOOOOOh, als hij ziet dat mama foto's maakt.

maar de aardappels zijn wel goed schoongewassen voor ze worden gekookt.