maandag, april 16, 2007

het hele weekend buiten

Zaterdag hebben we nieuwe fietsen gekocht en we zijn er meteen 's middags op gaan fietsen. Daarna hebben we gegeten op de koemarkt. Tim vind alles nog steeds gezellig en leuk. Hij is makkelijk om mee te nemen. Zondagochtend kwam oma met Tim spelen zodat papa en mama konden sporten en 'smiddags kwamen vrienden met hun 3 kinderen uit Helmond. We hebben een heerlijke middag gehad. Ze lieten Tim lekker zijn gang gaan en bemoeiden zich niet te veel met hem, bedankt daarvoor!! De kinderen konden lekker met water spelen en wij zaten lekker bij te kletsen. Tim was weer gezellig aanwezig, ondanks dat hij maar een half uurtje had geslapen. Hij is dol op hun oudste dochter van 6 jaar, ze moest alles samen met Tim doen (van Tim). We hebben dus een heel leuk weekend gehad. Tim past zich goed aan. hij leert nog steeds snel en kan al veel duidelijker praten.

werken in tuin.

Vrijdagochtend zijn we samen begonnen met het onkruid te verwijderen in de tuin. Ome Jan kwam nog even op de koffie en we hebben ook nog koffie met Leonie gedronken. Tim heeft ondertussen ook door dat bij koffie een koekje hoort dus schuift hij gezellig bij aan tafel en vraagt meteen om een koeka. vrijdagmiddag gingen we met Lisette en Jemie naar het Hemmeland, het zou heel mooi weer worden!! Helaas, heel mooi was het niet maar de kinderen konden wel lekker in het zand spelen. We zijn er de hele middag geweest.

mooi lente weer

donderdag middag kwam een vriendin met 2 kinderen. Toevallig kwamen Koen en Jesse net uit school langsrijden, dus met z'n allen gespeeld in de tuin. Gelukkig hebben we ondertussen voldoende speelgoed zodat iedereen wel met iets kan spelen. Tim is gezellig aanwezig, kan zijn speelgoed goed delen, maar speelt toch liever op zichzelf (doen de andere kinderen trouwens ook). Hij had het steeds over mikki en muis. (Mikki en Nina), hij vond het wel gezellig en ze moesten nog maar eens komen spelen in het zand. Mikki en Nina bleven ook nog eten, Tim ging ook optijd naar bed want hij was best moe van de hele dag buiten spelen.