zondag, maart 04, 2007

We zijn dit weekend in Centerparcs geweest. Ik heb altijd heel hard geroepen dat ik daar nooit naar toe zou gaan!!! (Joost trouwens ook).Nou eerste kind 3 maanden in huis en we zijn er al geweest!! Voor Tim natuurlijk 1 groot feest. Hij is echt dol op glijbanen en die zijn er daar genoeg. Binnen, buiten en zelfs 4 in het zwembad. Hij heeft het hele weekend vooral gezegd "kijbaan, og een keer". en dan gingen we weer. want alleen naar boven is natuurlijk niet leuk!! Hij durft in het zwembad alle glijbanen af. we zijn overal vanaf geweest, maar 2 glijbanen maar 1 keer want die vonden we toch iets te eng en te gevaarlijk voor hem. tim was gezellig aanwezig. toch ontzettend knap hoe snel hij zich aanpast en hoe hij alles begrijpt. Aan al het spelen komt een eind en dat was dan ook weer goed!! We zeiden dat we 2 dagen weggingen en daarna gaan we weer naar huis, nou prima, vond hij. Toen we net thuis kwamen was hij wel even heel erg blij!! Ja, Tim eindelijk op zijn driewieler!! Na de laatst keer op de glijbaan, in het het zwembad een ijsje. Hij vroeg er zelf om, voor het eerst!!
In ons huisje keken we mooi uit op he water. erg rustig. Eigenlijk best leuk
wonen aan het water!

Op een motertje. Tim vond het leuk maar volgens mij vond papa het ook erg leuk. 's avonds als Tim naar bed was, stak joost heel romantisch de openhaard aan.

Het eerste uur wilde hij niet aan. Toen het eindelijk ging branden viel Joost al in slaap!!

Dit was toch wel de favoriet, klimmen, glijden, klimmen glijden enz. Lief He, ze slapen allebei echt hoor!!! Joost had zich keurig aan de centerparcs voorschriften gehouden en had zijn joggingpak aan!!!