vrijdag, juni 15, 2007

bij oma tiny

We zijn van de week bij oma tiny geweest. Tim kreeg lekkere snoepjes en cake, dus was het gezellig. We hadden erg veel file terug, tim was de auto helemaal zat. We waren nog even bij opa Jan geweest en toen hadden we weer file, bah. gisteravond was de laatste avond van de avondvierdaagse, helaas regende het best hard. Maar we stonden er toch met bloemen en een klein cadootje want Jesse liep voor de eerste keer mee en Koen voor de 2e keer. Drijf en drijf nat was iedereen, maarja dan heeft Tim toch echt de grootste lol, ondanks dat hij een regenjas aan moest. Daarna nog wat gedronken bij Koen en Jesse. Tim lag laat in bed maar was vanmorgen wel vroeg wakker.

dagje weg

dinsdag waren joost en ik voor het eerst een hele dag weg samen en Tim ging niet mee!! Tim ging een dagje naar Leonie en wij gingen naar de Sauna. Mama vond het in eerste instantie niet zo leuk maar toen we eenmaal weg waren was het toch wel lekker. Tim had koekjes gebakken en toen we 's avonds thuis kwamen liet hij ze trots zien. Hij heeft het gezellig gehad bij Leonie, Rene en de kinderen. Woensdagmiddag gingen we met de trein en de boot. Wij waren zaterdag natuurlijk ook al geweest, maar Koen wilde ook graag weer eens een keer op een boot. Dus oma, Leonie, Gijs, Jesse, Koen, Tim en ik mee.

eerst in de trein, naar het centraal, en picknicken in de trein. daarna op de boot. Tim viel al naar 10 minuten in slaap. Hij had nog niet geslapen, we proberen de middagslaap te minderen want meneer is iedere ochtend om 5.30 uur wakker!!!

Misschien helpt het dachten we, maar Tim valt gewoon in slaap als hij moe is.

Nog wat gedronken in IJmuiden en daarna weer met de boot en trein terug naar huis.