vrijdag, mei 18, 2007

Mallorca

We zijn 5 dagen naar Mallorca geweest. Terug naar de plek waar we vorig jaar op 15 mei het telefoontje kregen van Kind en Toekomst dat wij Tim kregen!!!! maandagochtend 14 mei om half 4 's nachts Tim wakker gemaakt, hij was snel wakker want hij was op de hoogte van de spannende vakantie!! Om 6.00 uur vlogen we naar Palma. Tim vond het vliegen helemaal fantastisch, hij kon zijn mond niet houden, hij bleef maar kletsen en lachen, hij had het over het hard vliegen, omhoog, de vakantie, in de wolken, Gezellig ontbijtje genomen en toen waren we er al. Deze vlucht was het tegenovergestelde van de vlucht vanuit Johannesburg. We hadden een mooie kamer met balkon en mooi uitzicht. Dinsdagavond hadden we Tim toch maar optijd in bed gelegd (met z'n 3-en eten werd echt te laat voor hem) en zijn we samen aan de champagne gegaan (net als vorig jaar), Heerlijk gegeten en zitten kletsen over vorig jaar en de afgelopen maanden. Wat hebben we toch een ontzettend gezellig leuk en lief kind. Af en toe lekker een eigen mening en een eigen wil. Op vakantie was 1 groot feest.

We hebben vanalles gedaan in 5 dagen, 2 keer met een trammetje, naar aqualand (glijbanen), 2 keer naar het strand (is echt leuker dan een zwembad) en het eiland ook nog eens rondgereden. Sorry, gewoon maar even je hoofd draaien!

tim eet een heerlijk ijsje, prachtig met die mooi lange tong (het was voor het eerst dat hij soft ijs at) Vakantie was echt een succes, we gaan vast snel weer een keer.