dinsdag, december 26, 2006

de kerstdagen
einde van de 2e kerstdag, alles is weer opgeruimd en Tim ligt te slapen. Zo snel is hij nog nooit in slaap gevallen, hij was waarschijnlijk uitgeput.
1e kerstdag was tim al lekker vroeg wakker 5.17 uur of zo!!!! kunnen we lekker genieten van onze eerste kerstdag samen zal hij misschien gedacht hebben. Echt lekker uitgeslapen was hij niet want om 8.00 uur hadden we hem al 3 keer terug naar zijn bed gebracht omdat hij erg zijn grenzen aan het opzoeken was bij ons op bed.
We gaan er maar op uit. Om 9.15 uur zaten we in de trein naar Enkhuizen (je moet wat met eerste kerstdag), Tim vond het fantastisch, rondlopen in de trein terwijl deze beweegt en lekker uit het raam kijken. Het was rustig dus kon hij lekker hard praten, om 12.00 uur waren we terug. Tim meteen slapen en wij voor de tv met een kerstfilm. Om 15.00 uur kwam mijn moeder. We zouden voor 16.00 uur nog even naar het graf van mijn zus gaan, maar Tim bleef slapen, we hebben hem maar wakker gemaakt.
s' Avonds lekker tong gegeten en ijs toe (wij denken dat Tim niet vaak ijs gegeten heeft want hij keek toch raar, maar hij at gelukkig wel alles op!). Toen Tim sliep, zaten we nog even met mijn moeder op de bank, maar om 21.30 uur waren wij echt moe, dus ging mijn moeder naar huis.
' s Nachts was Tim van 3.00 tot 5.30 uur wakker!!! lag gewoon lekker wakker te zijn. Ik ben maar bij hem gaan liggen. Want hij blijft wel roepen om papa en mama.
2e Kerstdag was hij pas om 8.00 uur wakker, jaja, dat wakker liggen heeft een voordeel.
Lekker ontbeten, onder de douche en toen kwam oma Tiny, een uurtje later de rest van mijn familie.
Koffie gedronken en wat kadootjes uitgepakt en toen snel de auto in want we gingen een kerstbomen-wandeltocht maken in Baarn. Lekker buiten gelopen daar, iemand van staatsbosbeheer gaf wat informatie tussendoor. Tim zat lekker in zijn wagen, af en toe wat praatjes, maar gedroeg zich voorbeeldig.
Daarna zouden we pannenkoeken gaan eten, maar dat werd te laat. Jesse was al niet zo lekker, dus naar ons huis en chinees gehaald.
Daarna de rest van de kadoos geopend en gespeeld. Het ging super met Tim. Heel relaxed, lekker rondgerommeld en af en toe druk bezig met Koen en Jesse. Hij was goed te corrigeren en had veel lol, dus papa en mama ook.
Hij kreeg van de kerstman vooral auto's, dus dat was voor hem geweldig.
We hebben een heerlijke dag gehad. Hopelijk slaapt hij vannacht een nachtje door, pa en ma gaan ook slapen.