zaterdag, januari 20, 2007

Afgelopen donderdag zijn we eerst even op de koffie geweest bij oma Riet en leonie, 'smiddags kwam oma Tiny, deze nam nieuwe houten puzzels mee en dat was maar goed ook want de andere die Tim had kon hij dromen. Ook kwamen Koen en Jesse nog even spelen.
Oma Tiny bleef onverwacht slapen, door de harde storm kon ze niet naar huis. Tim vond het gezellig. Vrijdagochtend brachten we haar naar Amsterdam centraal.
Daarna ben ik even wezen winkelen met tim op het java-eiland. Altijd leuk bij Keet in huis.
Het ging best goed, na ongeveer 1,5 uur vond hij het genoeg en riep dat we naar huis gingen, in de auto terug viel hij in slaap.
vrijdag middag met Melvin buiten op de glijbaan gespeeld.
vrijdagavond kwam oma Riet oppassen, dus konden wij weer een keer uit eten.
vandaag was Tim om 7.00 uur pas wakker, wij blij!!!
Om 7.45 uur had joost 2 telefoontjes gepleegt en om 9.00 uur zaten we met Leonie, Rene en de kinderen en Oma Riet bij van der valk te ontbijten. Ja , moet wat. Wij zaten lekker en de kinderen hadden ook plezier en hadden nog goed gegeten ook, we kregen nog complimenten van de bediening dat de kinderen zo rustig waren en zo netjes bleven zitten. (ze hadden zeker die bende op en onder tafel niet gezien!). maar toch bedankt.
Thuis ging Tim slapen en om 13.00 uur was het groot feest want Tim ging voor het eerst van zijn leven naar een zwembad! Nou , het was zoals verwacht fantastisch. Hij gilde en lachte de hele tijd. Hij vond het diepere water best wel eng, maar met mama durft hij wel.
Van de donkere lange glijbaan af was het aller aller aller leukste. Hij was nog niet beneden of hij riep al "een keer" (=nog een keer).
Op het laatst nog een ijsje, de dag kon niet meer stuk.
Joost boodschappen doen, ik nam koen en Jesse nog even mee. We keken tiktak en maakte alvast een slinger voor onze verjaardagen, daarna gingen ze weer naar huis.
Daarna wij met z'n drietjes op de bank, het was zalig. Tim zat heerlijk te genieten, te spelen en rond te lopen over de bank, wij een glaasje port en natuurlijk op de achtergrond tiktak!
Tim is nog steeds het leukst als we met z'n 3-en thuis zijn. Maar als we elke dag alleen maar thuis zitten worden papa en mama daar niet blij van. Hij lijkt nog steeds overal van te genieten, dus gaan we ervanuit dat we het goede doen. We zitten nog steeds 24 uur op zijn lip en wij zijn ook nog steeds de enige die iets met hem doen. (behalve vreemde mensen want die moeten hem nog regelmatig aanspreken of aanraken).
Maar verder, vanavond lekker gegeten, tim daarna douchen, eventjes spelletjesplein met papa en daarna naar bed. Hij sliep binnen 2 minuten. We hebben hem echt uitgeput vandaag. Het was wel erg gezellig.
Morgen maar een beetje rustig aan doen.
Verder zit tim vanaf gisteren in zijn nee -fase. Vandaag hebben we bijna alle nee's van hem gewoon genegeert, dan hebben wij een hartstikke leuk kind.