donderdag, april 12, 2007

een dagje Kabelo

Afgelopen dinsdag een rustige dag gehad met Tim, even bij oma op koffie, boodschappen gedaan en 's middags nog even een cadootje voor Jill gekocht want daar zouden we woensdag heen gaan. Maar helaas, Moeder Ingrid belde al vroeg op, ze is ziek!!! Ziek is ziek, wel erg jammer natuurlijk iedereen had zich erop verheugd (vooral de moeders). Kabelo en zijn moeder zouden met ons meerijden, dus die bellen. We hadden toch een dag weggepland dus spraken we bij haar af. We zijn er echt de hele dag geweest. Een ontspannen dag. Tim probeert de baas te spelen over Kabelo, maar Kabelo bijt goed van zich af. Kabelo had een vliegtuig van lego en die eigende Tim zich graag toe!! Maar af en toe moet je toch delen, het blijft moeilijk. We zijn nog even bij de zaanse schans geweest, maar Tim was al zo moe dat hij op de fiets in slaap viel. Kabelo mag op het aanrecht zitten, dat vond Tim ook leuk natuurlijk!! Thuis mag Tim dat niet omdat hij uiteindelijk met zijn vingers nergens af kan blijven!

samen een middagslaapje, ze hebben eerst een uur samen lopen keten op bed. We hebben erg gelachen, Kabelo wil steeds Tim vasthouden en Tim weet maar niet wat hij ermee aan moet, probeert weg te komen maar hij vind het eigenlijk toch best wel leuk. We zijn zelfs blijven eten.

we waren pas om 20.30 uur thuis.

Er was kermis in wormer. Dat had Tim 'smiddags gezien. Tim riep meteen te Joost toen hij thuis kwam dat hij ook naar de kermis wilde.

Het was een leuke dag, bedankt Marjan en Kabelo.

2e paasdag

Maandag 2e paasdag kwam om Tiny, Opa jan kwam ook nog even op de koffie. Ondertussen weet hij ook voor wat hij bij wie moet zijn. Oma Tiny is van het puzzelen en lezen, opa Jan van de treinen. We zijn naar de kinderboerderij gefietst. daar geeft Tim alle dieren hooi, of ze het nou willen of niet!! 'smiddags zaten we lekker buiten, Tim eerst niet want hij wilde geen jas aan. Nou het was iets te fris, hij wilde echt niet!! hij bleef liever alleen binnen. Toen Michel, Lisette en Jemie kwamen deed hij tcoh maar zijn jas aan om samen met Jemie buiten te spelen. Het werd toch iets te koud, dus gingen Tim en Jemie binnen naar kinderen voor kinderen kijken en Michel en Joost bouwen een treinbaan.