zondag, juni 03, 2007

weekend

vrijdagavond bleef Koen weer eens slapen, gezellig. Het was heerlijk weer dus gingen we maar weer eens uiteten. Het was gezellig en de heren hebben zich keurig gedragen, ze gingen laat naar bed, maar gelukkig waren ze weer vroeg wakker (5.30 uur!!). Dus maar lekker vroeg op pad. Met de trein naar schiphol. Tim vindt het erg spannend in de tunnels en begint gek te doen van enthousiasme en spanning. Natuurlijk ook vliegtuigen kijken en binnen hebben ze even in het speeltoestel gespeeld terwijl Joost en ik even een kopje koffie dronken en een krant konden lezen. Een paar weken geleden moest Joost of ik nog mee als Tim ging spelen, maar Koen is een goede surrogaat en Tim kan ondertussen overal zelf opklimmen en weglopen doet hij zelden. Zaterdagmiddag nog even met water gespeeld. Een zwembadje vullen met de tuinslang is leuk maar als het zwembad vol is , is de lol eraf. Het water eruit gooien is wel leuk!! Wat een lekker propje he!!! Hij kan met heel veel genot een banaan eten.
Zaterdag eind van de middag Tim naar oma gebracht, hij ging een nachtje uitlogeren, want pa en ma ging een avondje uit!! we zijn naar toppers geweest.
Het was erg gezellig!!!We hadden van te voren met een hele groep gegeten en gedronken, om 20.00 uur naar de arena en om 21.00 uur begonnen ze.
zondag om 11.00 uur Tim gehaald bij Oma en 'smiddags even op het strand geweest.
Onze prins ligt nu al een uur wakker in zijn bed, "niet slapen mama, is niet donker!!" Hoor ik al een paar keer. Helaas is het toch echt de bedoeling dat hij gaat slapen! en snel hopelijk!!

een lekkere week

Tim is een lekkere praatjesmaker aan het worden. Als hij zich geen houding weet te geven dan negeert hij je helemaal of hij gaat gek doen. We leren langzamerhand zijn karakter kennen. Van de week hebben we koekjes gebakken en Tim wil net als Koen en Jesse echt meedoen. we gingen een koekemannetje maken. wat werd hij mooi!!!! Gelukkig mochten ze hem meteen opeten. Heeeeee, bij papa en mama kan ik op bed springen maar dit is ook erg leuk!!! lekker weer dus buitenspelen Van de week nog naar een speeltuin geweest in de buurt met Koen, Jesse en Gijs, was erg leuk. Ook hier was de glijbaan weer favoriet.