zondag, april 01, 2007

zaterdagavond 31 maart.. Vandaag zijn Joost en ik 6 jaar getrouwd!!!!!!!!!! we waren het zelf even vergeten maar gelukkig vertelde Joost zijn moeder het ons. Dus wilde wij wel uiteten. Oma wilde wel oppassen, maar ze was ook bezig met gordijnen maken. Nou, dan misschien Tim bij oma slapen??!! Oke, is goed!! we moesten er ons even op voorbereiden, maar een avond voor ons zelf is best een keer leuk en dan nog uitslapen ook!! Tim naar oma gebracht. en wij uiteindelijk gewoon thuis gegeten en naar de Film. Tim viel al snel in slaap bij oma en hij was vanmorgen om 5.45 uur al wakker. Hij vond het zo gezellig, dat hij niet met mij mee wilde, hij had het nog veel te druk, met afwassen, tv kijken enz... Gelukkig zat hij snel in de auto. Papa en mama waren erg blij dat hij weer thuis was. boekje lezen bij oma dag oma bedankt voor het slapen Tim weer naar huis met zijn koffertje

zaterdagmiddag

Zaterdag middag 2 uurtjes gespeeld bij mijn zusje in de tuin. het was heerlijk weer. Tim vond het erg gezellig want de buurmeisjes waren er ook. En Tim is dol op Tessa.!!! samen een ijsje, Tim roept heel hard dat hij ook wil maar likt 3 keer en geeft hem dan aan mama, hij vind er nog niet veel aan.

Geukkig wilde Tessa Tim wel duwen op de schommel.

Bij Leonie zit er nog geen zand in de zandbak, maar als hij leeg is kan je er ook heel goed mee spelen. Er in gaan liggen, anderen leggen de deksel erop en die gebruiken hem als trommel, ontzettend leuk.

vrijdag 30 maart

Vrijdag een gezellige visite dag. 's morgens kwam Kabelo spelen, het was mooi weer dus konden ze lekker in de zandbak spelen, van de glijbaan en bellen blazen. Er lijkt bij de Beautiful gate kinderen nog steeds veel herkenning te zijn. Tim kan steeds beter samen spelen. En als Kabelo weg is blijft hij de hele dag vragen wat Kabelo aan het doen is. Een foto gemaakt van de slapende prins. Hij slaapt de laatste week onrustig, is 3 keer per nacht wakker en wil dan ook vaak naar het toilet. Joost heeft iedere nacht nachtdienst, want ik slaap overal doorheen. 's middags slaapt hij daarom waarschijnlijk lekker lang, soms 2,5 uur!! nou, dan maak ik hem wakker.

vrijdag middag kwamen een achterneef en nicht van mij langs. Ze vinden Tim erg leuk

Het meisje heeft een beugel, dat had Tim denk ik nog nooit gezien, hij mocht het wel even aanraken. En toen weer de zandbak in. Tim en Tim samen op het hobbelpaard, eigenlijk past het niet, maar met een beetje wil, kan er veel.