woensdag, februari 21, 2007

zondag zijn we voor het eerst naar een kinder feestje geweest. Koen en jesse waren ook mee. Helaas was ik mijn fototoestel vergeten. Hij heeft plezier gehad en ook genoeg aandacht. Zelfs nog cadootjes gehad!!! Tim had lekker veel gesnoept dus at hij niet veel 's avonds. Joost had afgelopen weekend ook nog carnaval gevierd. Zondagmiddag belde hij, hij wilde wel een paar daagjes weg. Proberen hoe dat gaat met Tim. Joost boekt een hotel op texel, 2 nachtjes slapen en maandag vertrekken. Maandagochtend Tim uitgelegd dat we een paar dagen weg gaan, ergens anders slapen en eten. Heeeeeeeeeeeeeeel leuk, Tim sleept direct met zijn bed, die wilde hij meenemen. "ergens anders slapen mama!". Op de boot, Tim vond het leuk. Natuurlijk brood naar de meeuwen gooien. Nou ja, Tim heeft de grootste lol, want hij eet het brood zelf op.
Natuurlijk zijn we op texel op het strand geweest. Tim goed aangekleed zodat hij
lekker een stukje in het water kan lopen.
Daarna in een restaurant bij de openhaard warm worden.
Tim is op dit moment leuk om mee te nemen. Hij steelt de show. Hij vind alles
leuk en kan goed luisteren. Het gaat ook allemaal zo snel. Hij probeert regelmatig al zinnen te maken. Hij kan lekker zitten kletsen en iets drinken.
Natuurlijk bij ecomare geweest. zeehondjes kijken was even leuk, de vissen kijken
ook maar favoriet waren de Jan van Genten en de ooievaar.
Ook nog even wezen zwemmen, het was net zo leuk als de eerste keer.
Hij gaat zonder moeite van alle glijbanen. Hij gaat er echt vanuit dat wij hem opvangen aan het eind van de glijbaan, en als zijn hoofd even onder water gaat, dan hoest hij heel hard want hij slikt het water allemaal in. hij leert er nog niet van. hij roept voor hij van de grote glijbaan af is al
"og een keer".
Ook nog wezen spelen in een binnenspeelpaleis. Hij kan daar al rustig zelf zijn gang gaan.
Hij speelt niet met andere kinderen maar hij volgt ze wel. als hij eenmaal de weg weet gaat hij zelf. hij heeft zeker een half uur alleen gespeeld, voor hij kwam om drinken te vragen.
(Hij wilde erg graag ballen meenemen naar de glijbaan. We hebben ze in zijn broek gedaan, toen hij boven was pakte hij ze 1 voor 1 en gooit ze dan van de glijbaan, erg leuk natuurlijk!! hij kijkt niet vrolijk maar hij was het wel hoor!!!)
Vanmiddag in de auto terug, helemaal moe maar wij denken wel voldaan!!
Wij hebben erg genoten en Tim ook, hij sliep daar prima. Als hij sliep gingen papa en mama naar beneden om te eten. Natuurlijk de babyfoon mee. Er was een lekker restaurant in het hotel.
Vanmorgen was hij pas om 8.00 uur wakker, voor Tim uitzonderlijk!!
over 1,5 week gaan we al weer een weekend weg, dat hadden we al gepland. Maar we weten nu al dat dat goed zal gaan.
Tim gaat steeds meer begrijpen daardoor kan hij waarschijnlijk ook rustiger reageren als hij zijn zin niet krijgt, we kunnen uitleggen waarom iets niet kan of mag.
Hij roept nu ook van te voren "asop, trak wal je"(pasop straks val je).
Hij is echt erg leuk en grappig. Maar gelukkig nog wel steeds boos en/of zwaar geirriteerd als je niet snel genoeg antwoord geeft of als je hem niet verstaat!!!