dinsdag, december 11, 2007

5 december

Op 5 december was Tim een jaar bij ons.
Wij vinden het nog steeds ongelooflijk dat ons kleine mannetje zich zo goed heeft aangepast afgelopen jaar. Hij heeft ontzettend veel geleerd en doet enorm goed zijn best.
Wij zijn zo dankbaar en blij met hem. Hij is echt niet meer weg te denken.
Vanaf nu kunnen we herinneringen ophalen van vorig jaar (weet je nog vorig jaar......)
Er leuk!!!
We zullen de dag nooit vergeten, en gelukkig komt de Sint elk jaar met kadootjes!!
Ons BKA nummer voor een 2e adoptiekindje is binnen. We zullen nog wel heel lang moeten wachten op een broertje of zusje voor Tim. Maar in de tussentijd vervelen we ons niet!!

update

Tim is al drie keer naar de grote school geweest om te oefenen. Hij zit bij Jesse in de klas en dat is natuurlijk best gezellig. Tim gaat nog twee keer en dan gaat hij na de kerstvakantie starten. Ik denk niet hele dagen, want meneer kan 'smiddags nog heerlijk een tukkie doen. Tim doet gek. Ik dacht ineens wat zit Tim nou raar!!!?? Had hij op zijn hoofd, achter zijn oren en op zijn lippen een chipje gelegd. Leuk voor een foto. Hij bleef tenminste wel eens een keer stil zitten voor de foto! Sinterklaas. Tim was de hele dag piet en ging ook echt uitdelen. Gelukkig kon hij zelf ook goed de pepernoten opeten. Hieronder samen met Jesse piet. Tim was helemaal niet bang voor de Sint. Het was heel duidelijk. Van piet krijg je snoep en als je zingt krijg je van Sinterklaas kado's. Dus veel zingen.
Het is al weer 10 december. Met Tim gaat het goed. Hij kan steeds beter met andere kinderen spelen, kan al beter met andere volwassenen en kinderen (die hij kent) contact maken en op ze reageren.
Bij ons is hij bijna altijd vrolijk en gezellig aanwezig. Hij geeft regelmatig een kus uit zichzelf en wrijft mij dan over mijn rug. Hij krijgt humor nu goed door, dus lachen we veel.