dinsdag, augustus 07, 2007

Een lang weekend

Na de verjaardag van Kabelo zijn we naar Ermelo geweest, in een leuk rustig hotel geslapen. Tim kon op zijn loopfiets lekker hard naar beneden. tim stiekum bij de plantjes waar een watersproei installatie was verstopt. lekker om toch even aan te zitten

Er was ook een zwembad, Tim durft al vanalles in het diepe bad met zijn zwembandjes om.

Gelukkig slaapt hij overal en kon dus tussen het zwemmen door even een tukkie doen.

Maandagmiddag toen we thuis kwamen, waren Janneke, Thijs en Imke (en ouders) er al.

Die zaten een lang weekend in ons huis. Koen, Jesse en Gijs (en ouders) kwamen ook en we gingen met z'n allen BBq-en. Daarna ging iedereen naar huis en Tim naar bed. vanmorgen was hij pas om 9.15 uur wakker, ongekend voor Tim!!!!

verjaardag van Kabelo

zaterdagochtend vroeg op pad. We gingen naar Langweer, daar vierde Kabelo zijn verjaardag. Alle 5 de stellen waren er weer met de kinderen en Ditty was ook gekomen met Kaylee. Het was gezellig en heerlijk weer, wij zijn lekker bruin geworden. Vier kindjes hebben zich vooral vermaakt in het opblaasbootje dat vol zat met water, behalve Tim en Jill. Voor hun was het waarschijnlijk iets te druk in het kleine bootje (het water was volgens Tim ook te koud). Jill vermaakt zich op haar bike en Tim vond de loopfiets van Kabelo erg leuk. Later liepen ze allemaal met aarde naar de opblaasboot om die vol te gooien met de aarde en het werd een lekkere modderpoel. Het is ontzettend leuk om te zien hoe goed het met de kinderen gaat. tim moest toch even gaan slapen (de andere kinderen konden het zonder middagslaapje af!!) papa ging er heeeeeeeeeeeeel even bij liggen. Tim op de boot met de hond. Op de boot was erg leuk!!! Tim is gelukkig minder eenkennig en vond de aandacht van de vooral andere papa's best heel leuk. Het was een heerlijke dag, Marjan en Luc hadden ook nog 's avonds voor een BBq gezorgd.

Lekker weer

Vorige week was het ineens mooi weer dus het badje opgezet en Jemi uitgenodigd. Die kwam gezellig spelen. Het is bijzonder om die 2 te zien. Het worden steeds meer vriendjes. Later kwamen Nina en Mikki ook die bleven middageten en na het middagslaapje zijn we naar de speeltiun geweest en ook nog naar Macdonalds, wat een feest. Tim kan een mooi kunstje.