vrijdag, juni 22, 2007

gespeeld

van de week heeft Tim weer veel kindjes gezien van vrienden. Ik heb niet overal foto's van (soms vergeet ik mijn fototoestel). Jemie kwam een middag spelen. Wat een moppie is dat toch. Tim kan echt een klier zijn, en Jemie wil echt al samen spelen met Tim, maar helaas daar is Tim nog niet altijd aan toe. Tim is dol op zijn treinbaan en die kan hij nog niet goed delen. Maar verder zoeken ze elkaar wel steeds op, het zijn nu wel echt goede bekende voor elkaar en hopelijk worden ze vrienden voor het leven. we hebben met Beate, Ben (en vriendin) in het vondelpark gezeten, lekker gegeten en gedronken, micky kwam ook nog even. Tim vind die aandacht van anderen eigenlijk wel heel leuk maar hij weet niet goed wat hij ermee aanmoet. En we zijn bij Mikki en Nina in hun nieuwe huis gaan kijken. Het hoge bed was helemaal super. Helaas ging Tim er toch niet in slapen. Hij zei dat hij ging slapen maar hij ging lekker keten, dat wilde Nina niet dus Tim eruit!!
Verder zijn we nog bij Simone geweest, bij Evelien want Wesley was jarig en Tim heeft Koen, Jesse en Gijs ook weer veel gezien deze week.
De komende week geen nieuwe berichten. Zaterdag hebben we afgesproken met 4 andere adoptieouders, we blijven lekker slapen met z'n allen en zondag gaan we eerst lunchen bij Oma Tiny , dan gaan we naar een kraamfeest (van ouders die nu gezegend zijn met 5 zoons!! de laatste 2 is een tweeling) en dan stappen we in Dusseldorf op het vliegtuig naar Italie, we gaan een week naar het Gardameer.
Dinsdag 3 juli zijn we er weer.