woensdag, maart 28, 2007

rustige week

alweer een paar dagen thuis. Tim is gezellig aanwezig tot hij zijn zin niet krijgt. Dat hoort hopelijk bij kinderen. Hij kan zich wel al steeds sneller over zijn boosheid heen zetten.
Hij blijft woorden bij leren maar blijft ook nog onduidelijk praten voor anderen. Wij verstaan en begrijpen hem bijna altijd.
Het is mooi weer dus zijn we veel buiten.
Vandaag was de verjaardag van mijn overleden zus, Met Tim en mijn moeder naar het graf geweest. Tim vind het best leuk want hij kan en mag daar steeds een gieter vullen met water en ondertussen alles water geven.
Maandagavond met de kat naar de dierenarts, hij bleek een enorm abses te hebben bij zijn staart, viel ons uiteindelijk erg mee, we dachten bijna dat hij dood zou gaan aan een staartbreuk of zo.
Dinsdagochtend was de kat waarschijnlijk zo blij dat hij zelfs bij Tim op schoot ging liggen!!Doet hij normaal nooit, hij ontwijkt Tim altijd een beetje.

Gelukkig kan Tim nu eindelijk af en toe met water spelen. Gister mooi weer dus, weer de aarde besproeien. Dit doet hij nog net zo serieus als in Lesotho.

Vanmiddag zijn we naar schiphol geweest, daar vertrok Beate (vriendin) weer naar Luxemburg.
Tim heeft lekker gespeeld en wij konden weer even bijkletsen.
Tim heeft een zandbak en we hebben er vanmorgen zand ingedaan. Erg leuk!!
Hij wilde zich in eerste instantie uitkleden en bloot in het zand gaan. Hij hoopte waarschijnlijk dat er in de deksel water mocht, maar helaas daarvoor is het nog te koud. Uiteindelijk ging hij met kleding aan spelen, onder enig protest.
Maar spelen met zand met kleding aan is ook leuk.