dinsdag, april 24, 2007

vandaag weer thuis

Van zondag tot vandaag zijn we in Ermelo geweest. Een leuk hotel in de bossen. Tim kon er lekker op zijn "bike"rondrijden. Vooral de heuvels af is erg leuk. Hij heeft met papa regelmatig de paarden bezocht en daar hoorde bij, het van dichtbij bekijken van de watersproeiers en de heuvels op en af gaan met de bike. Wij konden 's avonds heerlijk eten en Tim sliep lekker boven. We hebben een middag gefietst en vandaag zijn we naar Dolfinarium geweest. We dachten dat hij er niet veel aan vond, maar vanavond begon hij toch druk te vertellen over de vissen die heel hoog gingen en dan weer in het water en over in het water kijken (onder de grond). Maar er was ook een speeltuin met een glijbaan en ja, dat is het toch echt!!! Lekker even op het balkon zitten Echt heel mooi uitzicht vanuit de badkamer daar. Op de foto bij de nepzeehonden en de baby onder water kijken naar dolfijnen en zeeleeuwen.

Zaterdag Jesse jarig

Zaterdag vierde Jesse zijn verjaardag. Het was heerlijk weer dus iedereen buiten. Hij kreeg echt alles van "Cars". (tent, auto's, boek, sleutelhanger, pennen, papier, stickers,viewmaster, mac enz enz....) leonie had zelfs een cars cake gemaakt!! tim speelde niet echt met de andere kinderen, waarschijnlijk was het hem ook iets te druk, hij heeft zelfs nog een tijd binnen gespeeld bij de buren!! hij vond het wel heel mooi, alles van cars. alles was van cars........

kleine lesotho reunie

vorige week woensdag en donderdag rustig aan gedaan. We zijn lekker een paar keer gaan fietsen. Want Tim wil steeds opzoek naar Koeien!! We zijn bij oma op de koffie geweest en die heeft ook nog even op Tim gepast, kon mama even rustig boodschappen doen. Vrijdag was weer een onzettend leuke dag!! 's morgens in de auto en Kabelo en Marjan opgehaald. Daarna zijn we helemaal naar kleine Jill gereden die woont vlak bij de duitse grens. Daar waren totaal 5 Lesotho kinderen. Ze hebben een gezellige dag gehad, lekker gespeeld en de moeders gekletst. Ingrid had pannenkoeken gebakken en 's avonds had ze lekkere macaronie. Het leukste was nog 's avonds na het eten. Ron zetten de dvd van K3 op en alle kinderen gingen uit hun dak, Heel leuk om te zien!! helaas heb ik daar geen foto van...maar die komt nog wel... Tim is als een gewoon kind aanwezig, denk ik . Af en toe stout en eigenwijs. Als Tim iets wil en het kan of mag niet kan hij erg anti worden, het hoeft dan allemaal niet meer. Maar vaak is hij gezellig aanwezig en hij kan lekker zelf spelen. Hij is steeds makkelijker te corrigeren, begrijpt het beter. Sorry de foto verkeerd om geplaatst. Jill had gelukkig ook genoeg om mee te spelen. 'smiddags weer slapen samen met Kabelo, dat ging de vorige keer ook redelijk goed. ze sliepen nu sneller. Samen in het grote bed van Ron en Ingrid. Dit was ook ontzettend leuk, samen in de bolderkar en Ron de kar maar trekken!!
sprookjesbos. Vorige week hebben we weer genoeg gedaan. We zijn samen met een vriendin van mij en haar zoontje van 1,5 jaar naar het sprookjesbos geweest in Enkhuizen. De heren sliepen op de heenweg en de terugweg. Ze waren in het park gezellig aanwezig. Vooral de speeltuin en de dieren vonden ze erg leuk. Tim vond de hoge glijbaan erg leuk, mama minder!