woensdag, juli 04, 2007

terug van vakantie

Heel veel appelsap gedronken. tim heeft weer een heerlijke vakantie gehad. De hele dag aandacht van papa en mama. Hij is dan een heel makkelijk en gezellig kind voor ons. met de boot geweest Heel veel ijs gegeten We zijn het weekend geweest bij een italiaanse vriendin van Joost die in Maranello woont. We zijn daar ongelooflijk verwent, alles werd gedaan en geregeld, we hebben heerlijk gegeten en gedronken met vrienden en familie van haar. We hebben ook nog een ferrari uitgezocht maar die komt later. nog even in venetie zelf geweest, ook op het San Marco plein

terug van vakantie

Op de camping, in een tent. Was ook leuk, alleen jammer dat je zover moet lopen om te plassen. Verder was het voor Tim prima. Er was een zwembad en 1 glijbaan. we zijn ook nog in het Gardameer wezen zwemmen en een ander klein meertje.

De Lesotho kinderen bij elkaar

Vorig weekend zijn we met de 5 stellen van de 2e lesotho groep weer bij elkaar geweest. Het was heel gezellig, de kinderen hebben zich enorm vermaakt en wij dus ook. We bleven allemaal slapen. En gelukkig hadden ze ook K3.