woensdag, december 20, 2006

hallo lezers,
Nou de dagen vliegen voorbij, ongelooflijk. We zijn echt de hele dag bezig met ons mannetje. Soms heel leuk en soms minder leuk. Hij is steeds heel erg zijn grenzen aan het zoeken of aan het verleggen. We weten het niet helemaal, maar een paar keer per dag is het raak; hij lijkt niet te weten welke kant hij moet kiezen dus wordt hij maar anti. Het is natuurlijk wel logisch dat hij zich afzet tegen ons, we snappen het best. Op bepaalde momenten van de dag zie je echt aan hem dat hij geniet en daar zijn we heel blij mee. In de ochtend is hij meestal vroeg wakker en dan geniet hij echt bij ons op bed, lekker tv, kopje thee enz. en 's middags om 17.00 uur is ook een echt rustmoment, wat drinken en tik tak kijken en iets lekkers.
Van de week hadden we even bezoek van vrienden met hun adoptie kindje, was gezellig, al kom je ogen tekort. Daarna kwam Alain nog even met de kinderen en toen ook nog even met Koen en Jesse naar de supermarkt. Dat was allemaal te veel. Tim wordt dan ook erg druk en weet even van gekheid niet wat hij moet doen, hij lijkt het allemaal niet te kunnen verwerken.
Gisteravond zijn Joost en ik wel voor het eerst weer met z'n tweeen uit eten geweest. Even bijkletsen over de laatste week, want thuis komen we daar bijna niet aan toe. Ik ben s'avonds best moe en het liefst lig ik al om 20.30 uur in bed. Joost doet zijn best om het te rekken. Hij zet lekker een kopje thee, lekker koekje erbij en een leuke film. Maar helaas val ik meestal toch in slaap. Asha was de eerste oppas. Maar gelukkig is Tim niet wakker geweest.
Omdat Tim erg geniet van het thuis zijn (hij roept al als we met de auto weg rijden van huis "Timo naar huis" en als we thuis aankomen is hij helemaal blij en maakt een vreugdedansje in de woonkamer, heel aandoenlijk en duidelijk!!) blijven we de komende week nog lekker met z'n drietjes binnen en vieren we de kerst met een heel klein clubje.