vrijdag, juli 13, 2007

even rustig aan

We hebben een hele leuke vakantie gehad. maar na toen we 2 dagen thuis waren was het allemaal waarschijnlijk een beetje veel voor Tim. Hij leek het allemaal niet te kunnen verwerken. Bezoek van Kabelo toen we terug waren en even bij Jemie op de koffie, toen nog bij Koen en Jesse geslapen!! vrijdag storte Tim een beetje in. Hij was erg op zichzelf, hoorde niet wat wij tegen hem zeiden, Hij deed steeds stoute dingen en liep als een kip zonder kop rond. Dus even pas op de plaats en een aantal rustige dagen gehad. Het gaat soms gewoon zo lekker met Tim dat we wel eens vergeten dat het nog steeds heel veel voor het mannetje is en dat hij nog maar 7 maanden hier is. Zondag zijn we naar het strand geweest en daar kon Tim echt van genieten. Lekker spelen met water en zand en papa maar graven. Tim ging rollen in het zand. We smeren Tim iedere dag in met lekkere vette creme, maar dat blijft ook lekker aan zijn lijfje plakken. Hij had lol, en een beetje zand in zijn mond maakt hem eigenlijk niet veel uit.

Tim heeft een wondje op zijn voet en ging met zijn zere voet in een soda badje.

voordeel is wel dat hij dan lekker tv mag gaan kijken (anders blijft hij niet zolang stilzitten).

(de roze stoel is natuurlijk niet voor jongens maar Tim zit er tot nu toe graag in, wij wachten het moment af dat hij zegt dat een roze stoel echt niet kan bij jongens, mama!!!!)

Gisteren zijn we even op de koffie bij Mikki en Nina geweest en daarna gingen we naar oma Riet om de nieuwe tuinstoeltjes voor haar in elkaar te zetten. Tim nam zelf de zware doos mee op het karretje. Hij was helemaal het mannetje, mama helpen is nog steeds erg leuk!!! Het gaat nu weer lekker met Tim. Hij is vrolijk en leuk ondeugend, weer lekker leergierig.

Hopelijk mooi weer van het weekend dan kunnen we weer naar buiten.