zondag, maart 11, 2007

en Jesse bleef slapen

En jesse ging bij Tim slapen. Samen op zijn kamer. Eerst nog even een boekje lezen. We hadden de babyfoon aangezet en we hoorde Jesse regelmatig Tim roepen maar Tim gaf geen antwoord. Jesse stond een half uur later beneden, ik bracht hem weer naar bed, nou toen kon Tim wel ratelen, "Jesse wakker", "Timo wakker" " en nu slapen he mama". Ze sliepen snel in daarna. Vanmorgen op bed, drinken en een appel. (en tiktak kijken). daarna snel in bad want Jesse moest naar Voetbal trainen. Jesse en Tim konden echt leuk samen spelen in bad. Tim en ik zijn meegeweest naar voetbal, Tim zou maar wat graag mee willen doen!! Helaas hij moet nog een jaartje wachten.

zaterdag 10 maart

Zaterdag ochtend Tim om 7.00 uur wakker. Dus om 7.45 uur Leonie bellen. Iedereen om 8.30 uur in de auto naar Egmond. Eerst gaan we lekker ontbijten en daarna even over het strand. Eerst in het water en daarna met het zand spelen en erin rollen. Het is een leuk klein restaurantje. de kinderen kunnen er spelen en wij rustig eten. Omdat gek doen erg in is bij Tim,dus deze foto er bij. Hij trekt mijn laarsen aan en probeert dan te lopen, wat eigenlijk niet gaat. Daarna voor de eerste keer buiten een broodje eten. Hij vond het maar vreemd dat we buiten gingen eten, maar hij at wel. Het was echt lekker weer.

vrijdag 9 maart

vrijdag waren we een dagje naar Brabant. Na een lange autorit, waar Tim lekker al zijn nederlandse woorden goed kon oefenen. Hij kan moeilijk zijn mond houden en onderweg zie je genoeg (tunnels, vrachtwagens, hijskranen, molens, graafmachines, boten enz. enz.) Bij Oma Tiny koffie gedronken en gespeeld, gelukkig was Dirk er ook en die wilde wel spelen met Tim. Dat gaat dan zo:Tim zit en gooit de bal alle kanten op en oom Dirk moet hem dan pakken. Hij had echt de grootste lol. Pannenkoeken gegeten en toen even geslapen. 'smiddags zijn we naar Hans en Yvon geweest want hun jongste dochter werd 2 jaar. Tim vond al het speelgoed natuurlijk intressant en speelde voornamelijk zelf. Later met de andere kinderen keek hij tv en we zijn ook blijven eten. Tim was aardig de pias aan het uithangen en de andere kinderen vonden dat bij het eten best grappig. Om 19.00 uur Tim zijn pyama aangedaan en we zijn naar huis gereden. Het was druk voor Tim, ik merkte het aan zijn drukke gedrag. In de auto duurde het bijna een uur voor hij sliep. Het was wel allemaal gezellig. Het is geruststellend om te zien dat dit nu kan met Tim. Hij kan goed luisteren en inschatten wat we ongeveer gaan doen op een dag, nadat ik het verteld heb natuurlijk.