woensdag, december 06, 2006

Daar zijn we !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eindelijk tijd om onze weblog bij te werken. We hadden dus vertragingen, 1 vlucht gemist (van Johannesburg naar Maseru), 1 koffer die niet aan was aangekomen, maar we zijn aangekomen en vanmorgen de koffer opgehaald met alle spullen van Tim (gelukkig konden we wat kinderkleding lenen van Freddy en Judith). Maandag ochtend om 9.30 uur werden we opgehaald door de directrice van social service. Om 10 uur waren we in beautiful gate, we werden hartelijk ontvangen door verzorgsters en de managers daar en we werden met Freddy en Judith ieder naar een slaapkamer begeleid. Na 2 minuten kwam Tim vrolijk aan op de rug van een jonge man. Toen hij naar ons toe moest was de lol er meteen af, het was meteen duidelijk er zit een temperament in deze jonge man. Op de grond liggen en dramatisch huilen en gillen. We hebben hem toch snel naar ons toe kunnen lokken met chips!! Daarna de hele dag met elkaar samen geweest. We zijn naar zijn kleuterschool geweest toen hij sliep en ook met veel verzorgsters en vrijwilligers gesproken. We moeten het nu kort maken want Tim heeft in de buggy van Fred en Judith in zijn broek geplast. We sturen snel wat foto's mee (lukt op deze computer niet) en mailen later weer. Alles verder goed, hij is super, het is net als een andere adoptiemoeder schreef (sascha), het is net of hij er al altijd was.

20 opmerkingen:

Anoniem zei

He, he eindelijk dan!!!!Hebbes-dag! Gefeliciteerd. Er zal wel een gevoel van opluchting door jullie heen zij gegaan (samen met een hoop tranen!)toen jullie Tim eindelijk in jullie armen konden sluiten.
Geniet lekker samen van jullie mooie ventje.

enne...temperament...dramatisch huilen en gillen....hoort vast bij de naam...zo eentje hebben we er hier ook.

groetjes
paul, natascha, leanne en tim

Anoniem zei

Hallo Joost en Carien,

Geweldig dat het na twee dagen al voelt alsof hij er altijd is geweest! Ik ben benieuwd naar foto's en verhalen van jullie avontuur!

Hartelijke groeten van Karin te Brake (mede-moderator yahoo groep lesotho)

Anoniem zei

Hallo lieve Joost en Carien,

Heeeeeeeeeeerlijk, eindelijk was het dan zover, hier ook een traantje weggepinkt, we zijn zo ontzettend blij voor jullie.
Kunnen niet wachten tot jullie weer terug zijn.
Heel veel liefs en een dikke kus van Hans, Aaltje, Bas en Britt

Anoniem zei

Hoi Joost en Carien,
Wat fijn dat jullie Tim bij je hebben! Gefeliciteerd hoor, en wat fijn dat wij mogen meelezen op jullie weblog. Veel geluk met z'n drietjes!
Groetjes van Mirjam (ook mede-moderator Lesotho mailinglijst)

Anoniem zei

Lieve Carien en Joost,

wat fijn dat jullie je zoon nu gezien hebben. Wat fijn dat hij vrolijk is en het is natuurlijk niet fijn als hij dramatisch op de grond neervalt, van de andere kant wel logisch. Het komt vast wel goed, met jullie als geweldige ouders. Wij zijn nu al trots en leven ontzettend mee. Heel veel succes en een fijne tijd.
Een knuffel van ons allemaal,
Saskia en de rest.

Anoniem zei

Gefeliciteerd Joost en Carien dat het moment dan toch eindelijk daar is en jullie Tim in jullie armen mochten sluiten. Heel veel geluk samen daar en een veilige terugreis!

Groetjes Ditty Bokma

Anoniem zei

hallo daar in verre leshoto!

wat kunnen we er nog over zeggen ?

wij lezen mee en krijgen er een blij gevoel bij !!
wat moet het toch een bijzonder moment zijn, aan de andere kant van de wereld je kind voor het eerst te zien !!

vanuit nederland in ieder geval nog heel veel van zulke mooie dagen toegewenst !

sascha 2 en gilbert

Anoniem zei

Hallo Joost en Carien,

Geweldig dat jullie eindelijk samen zijn. We denken veel aan jullie!!!!!

Groetjes Hans& Yvoone
xxx-jes Janneke, Thijs en Imke

Anoniem zei

Lieve familie Huijbers,
wat heerlijk dat Tim eindelijk bij jullie is. Is het ijs al een beetje gebroken of is daar nog steeds chips voor nodig? ;);) Komt allemaal goed!
we leven mee. groetjes Udo, Sascha en Lesedi

Anoniem zei

Lieve Joost, Carien en Tim,

Eindelijk,jullie zijn een gezin! Woorden kunnen maar moeilijk beschrijven hoe dat voelt als je dan voor het eerst je kind ziet waar je zolang op hebt moeten wachten.We wensen jullie heel veel geluk en liefde met elkaar toe. Geniet van elkaar en geef hem alvast een knuffeltje van zijn aanstaande vrouw!

Heel veel liefs van Michel, Liset en Jemi

Anoniem zei

He Carien en Joost!!!,

Hier weer een berichtje uit Uden.
Zo te lezen zit er genoeg energie in het ventje; ben benieuwd of hij in de buggy blijft zitten, als jij (Joost) erachter aan het joggen bent.
Hier is het zeer herfstachtig weer; daar hebben jullie w.s. geen last van.
Geniet van het mooie weer, en vooral van Tim.
Tot woensdag..........

Groet,

Dirk en Door

Anoniem zei

Hai Carien, Joost en Tim,

berichtje vanuit onverwachte hoek wellicht, maar we hoorden van David dat voor jullie 2006 wel heel bijzonder en vrolijk eindigt. Waren erg blij voor jullie toen we het bericht hoorden en het weblog maakt alles nog veel levendiger. Moet voor jullie allemaal erg spannend zijn.
Heel veel plezier en geluk en hopelijk een witte Kerst of zou die schok te groot zijn? ;-)

Liefs van Iris, Erik & Tristan

Anoniem zei

Och lieverds..eindelijk! En eindelijk zie ik nieuws van jullie staan! Wat moet dit een heerlijk apart gevoel zijn! En inderdaad een temperament is alleen maar top! Dikke kus van Eef & Rick & Melanie & Wesley

Anoniem zei

Carina en Joost,
Hier een berichtje van de Binnenkant, amsterdam. Fantastisch om te lezen dat alles goed gaat en dat jullie genieten van jullie zoon Tim. Tot snel en veel plezier.... Marc, Henk en Raymon

Anoniem zei

Carina en Joost,
Hier een berichtje van de Binnenkant, amsterdam. Fantastisch om te lezen dat alles goed gaat en dat jullie genieten van jullie zoon Tim. Tot snel en veel plezier.... Marc, Henk en Raymon

Anoniem zei

Huibjes, wat heerlijk dat Tim en jullie eindelijk samen zijn. GFELICITEERD!! Het komt allemaal wel goed lieve schatten. Aan elkaar wennen kost gewoon even tijd. Enne .. niks mis met een beetje temperament, heeft een van jullie daar niet ook n beetje van?? :))

Dikke zoen en veel liefs

Beate, JP en Ben

Anoniem zei

kkk

Anoniem zei

hallo joost en karien,

van harte met jullie kereltje, hij ziet er goed uit op de foto. Jammer dat jullie er niet bij zijn met het eten, vincent heeft helaas afgebeld, hij wist kennelijk neit dat jij er niet bij zou zijn!! Geef m niet te veel chips he anders moet ie straks rollend het vliegtuig in!!

groetjes, Nico kantoor en de rest

Anoniem zei

En de groeten van Cebulon 1!

Anoniem zei

hoi joost carien en tim
he he eindelijk zijn jullie met zijn drieen,ik heb vaak aan tante tiny gevraagd waneer tim kwam en ben blij dat het zover is.
ik heb jullie site zojuist bekeken en jullie hebben een geweldig knappe lieve zoon.
geniet ervan en hopenlijk kom ik jullie met zijn drieen eens tegen bij tante tiny.
veel geluk.
groetjes astrid backx kanters