vrijdag, maart 23, 2007

De laatste dagen waren rommelig maar wel gezellig. woensdagochtend eerst bij oma op de koffie, daarna bij papa in Amsterdam lunchen en daarna nog gespeeld bij Britt en Bas. Die hebben speelgoed genoeg en hij kreeg ook nog snoep dus dat is gezellig. Hij zei in de auto dat hij daar nog wel eens ging spelen. "andere keer mama". Donderdag zijn we gaan winkelen met oma , Leonie en Gijs ook natuurlijk. Donderdagmiddag kwam Jesse nog even spelen en keken ze samen naar de Leeuwenkoning. Donderdagavond zijn papa en mama lekker uiteten geweest met Lisette en Michel. Het was erg gezellig. Tim lijkt alles nog steeds gezellig te vinden. Af en toe kan hij super eigenwijs zijn. Vooral als ik hem streng aanspreek op gedrag. Dan blijft meneer stilstaan, zijn duim gaat in zijn mond en hij reageert niet meer. Wat moet je ermee?? we proberen steeds iets nieuws. Helemaal genant wordt het als hij keihard gaat huilen, schreeuwen, gillen in 1 keer. Je staat natuurlijk harstikke voor gek. Maar helaas denk ik dan. Het meest vervelendste blijft dat vreemde mensen hem wel even gaan sussen of zijn handje vast pakken of hem dan maar wel mee zullen nemen!!! Gelukkig moet Tim daar niet veel van hebben en begint meestal nog harder te huilen. Hij kiest altijd eieren voor zijn geld, uiteindelijk!!! en is daarna weer een heel vrolijk en ja, slijmerig lief kind. Klinkt als een heel normaal kind volgens vriendinnen en mijn zusje. verder slaapt hij goed. Is de laatste week wel weer erg vroeg wakker, rond 6.30 uur. Hij komt nog steeds niet zelf zijn bed uit als we hem roepen. Joost moet echt bij zijn deur gaan staan dan komt hij eruit. gaat vast wel een keer veranderen. Het liefst eet hij mee met de poezen, maar dat mag niet van papa, "papa zegt jakkie" "eten poezen Jakkie".

Hij ging vanmorgen joost meeslepen naar de eettafel. Nou hij was hier al aardig opweg.

Morgen gaan we een weekend weg met de familie, die gaan hem voor het eerst zien.

Maandag volgen de beelden en verhalen.

doei

3 opmerkingen:

Anoniem zei

oooh ja!!!!
Midden op straat blèren!
Toen Sjoerd en Arnout een keertje (of moet ik zeggen; 1 van de keren)kompleet hysterisch werden om niets en midden op straat keihard languit lagen te blèren en weigerden nog één stap te verzetten gingen wij er bij staan en deden net of ze niet bij ons hoorden. "oooh wat zie-ielig""kijk ze nou!""en waar zijn hun ouders nou?" "kom maar met ons mee hoor!" En een lol dat we(Martin en ik) hadden!! Op een bepaald moment waren de heren weer klaar en konden we verder, maar toen stonden wel een aantal mensen raar te kijken dat we ze mee namen.
ach ja, zolang je er om kunt lachen (en a-a-alle geduld van de wereld hebt(zo niet; doe dan net als of!)) trekken ze van zelf weer bij!
Als ik Tim zo zie staan moet ik denken aan de strips van Dennis de Mennis, oook zo een klein mannetje die tussen de benen van zijn vader door liep.
DOEJ DOEJ

Ditty Bokma zei

Hoi Joost en Carien,

Wat herkenbaar. Kaylee doet precies hetzelfde. En dan krijgt ze van andere mensen een snoepje omdat ze het zo sneu vinden. Ik zie dus wel dat Tim het nog steeds doet dus ik hou er rekening mee dat het hier ook nog wel een tijdje doorgaat. Als Kaylee en ik samen de weblogs bekijken is het bij jullie direct Timotheia!! Ze herkent nog iedereen.

Groetjes Ditty

Anoniem zei

Hoi Tim,

We vonden het erg gezellig dat je bij ons was en we hopen je nog veel te zien. Het is we te hopen dat Britt de volgende keer wat vrolijker is.

Dikke kus van Hans, Aaltje, Bas, Britt