zaterdag, december 16, 2006

zaterdag 16 december De dagen vliegen voorbij, ondanks dat wij regelmatig om 6.00 uur wakker zijn. De dag begint rustig, Tim ligt rustig een uur bij ons op bed bij te komen, dan eet hij een cracker en drinken we een kopje thee op bed. Douchen, aankleden. Meestal bellen de oma's dan even om te vragen hoe de nacht is gegaan. vandaag een rustige ochtend, Tim weet al een beetje de weg in huis, en krijgt praatjes tegen de katten, maar hij durft ze ook al te aaien. De ochtend vliegt voorbij, alles is nieuw, dus hij doet zoveel indrukken op. Zijn nieuwe driewieler, bellen blaas, de houten treinbaan, auto's en het orgeltje van Winnie de Poeh. Daar heeft hij tot nu toe mee gespeeld. Zijn aandacht kan maar kort ergens bij blijven. Alleen de auto's die zijn fantastisch. Vanmiddag zijn we met koen en Jesse naar de kinderboerderij geweest. Koen en Jesse hebben het erg druk met Tim, maar Tim keek ze de eerste 20 minuten niet echt aan. Het is ook veel voor hem, 2 schreeuwende, enthousiaste neefjes en de grote buitenwereld met al die geluiden. De kinderboerderij was even leuk, maar toen we de dieren brood wilde geven was het ineens huilen!!! of het om het brood ging of om de eenden?? Wij weten het niet. We gingen maar weer terug. Op de terug weg had hij genoeg lef en praatjes dus was het wel gezellig. Nog heel even in de kleine speelplaats geweest bij Koen en Jesse. Maar toen Tim in de plassen ging stampen en in de plas ging liggen om het water te drinken, moesten we wel naar huis (hij was drijfnat), tranen bij Jesse want die wilde nog helemaal geen afscheid nemen van Tim. Hij ging nog heel even bij tante Leonie en oom Rene het huis in om de kerstboom te kijken. Hij had er absoluut geen oog voor, hij dook bij Jesse het toilet in!!! Slapen gaat niet meer zo makkelijk als vorige week. Hij is 's nachts erg bezig met de kinderen van BG die met het vliegtuig mee gaan. Hij noemt alle namen van de kinderen die weg zijn uit Beautiful Gate. Hij wil nu ook niet in slaap komen en begint nu net mama te roepen en gaat zingen "inne maanesjijn, inne maanesjijn.. heel aandoenlijk. Maar ik laat hem toch maar even, hopelijk valt hij zo in slaap en anders zien we wel wat we doen.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat heerlijk je gesproken te hebben door de telefoon. Ben blij dat jullie weer veilig thuis zijn met z'n 3en. Tim die heb je en die kunnen ze je niet meer afnemen. Al dat malle gedoe van de afgelopen maanden met dat bemiddelingsbureau!
Maar goed, wat een een schattige foto's. Jullie stralen! Het is heel hectisch maar zo genieten, dat zie je goed op de foto's terug. Spreek jullie snel weer,

groetjes Liset

Anoniem zei

Leuk om de eerste foto's van Tim te zien in Nederland! en blij om te horen dat het goed gaat!
We hadden willen proberen om op schiphol even een glimpje van jullie op te vangen maar helaas werd het door onze verbouwing even te veel.
Geniet lekker van elkaar de komende tijd en we hopen dat jullie snel helemaal aan elkaar gewend zijn (al zit dat wel goed denk ik, nav de foto's en verhalen)
Alvast hele fijne en bijzondere kerstdagen met z'n drietjes toegewenst!
groetjes
Paul, Natascha, Leanne en Tim

Anoniem zei

Hey Tim, Carien en Joost!

Wat een geweldig iets; zo'n weblog! We zijn reuze benieuwd hoe het jullie vergaat en spieken regelmatig hier voor nieuws.

Carien: je ziet er wat vermoeid maar als een intens gelukkige mama uit op die foto samen met Tim op de bank! En Joost: een glaasje port geeft je weer een nieuwe boost energie! Proost!

We bijven het volgen, maar hebben het sterke idee dat het wel goed komt;) Take your time!

Hug voor jullie drietjes! Groetjes van Perry, Corine en Mayra.

Anoniem zei

Hoi joost en carien,

Hier even een mailtje van mij.

Eindelijk na zolang wachten hebben jullie hem in jullie armen kunnen sluiten.
Wat een mooi en lief jochie die Tim en wat een leuk verhalen...


Ik hoop dat jullie heel veel plezier mogen beleven met hem en dat alles naar wens verloopt.Ik denk dat dat wel goed komt als ik het zo lees

Ik zie jullie vast wel snel bij mijn zus.

dikke knuffels liande

Anoniem zei

Hallo Carien, en Joost,

Hier weer een berichtje uit zuidelijk Nederland.
Hoop dat rust / gewenning langzaam is ingetreden.
Tim zal wel moeten wennen aan de kou, want bbrbrbrbbr....vanmorgen weer voor de eerste keer moeten krabben!(de autoraam welteverstaan)
Nou, nog een dagje werken, en dan vrij tot de kerst (mag de feestdagen op Padua doorbrengen).
Veel plezier, en geniet ervan,

tot horens !

Dirk en Door

Anoniem zei

Dag lieve luitjes,

Hier een berichtje van de tante van Jemi (schoonzus Liset). Eindelijk!!!!! Tjonge, wat zullen jullie in de zevende hemel zijn. Tuurlijk ligt er nog een grote ontdekkingsreis van jullie zoon voor de boeg. Maar hebben is houden, en niemand pakt jullie dit prachtige wonder af! En wat is hij mooi!Ik ben heel blij voor jullie en wens jullie drietjes dan ook een bijzondere afsluiting van dit enerverende jaar en al het goeds voor 2007! Elke Visscher

Anoniem zei

Hey lieve Joost, Carien, Tim,

Wat is het toch geweldig om op deze manier een beetje mee te kunnen genieten van jullie geluk.
Heb van de week nog gebeld naar jullie, maar kreeg jullie niet te pakken, probeer het zeker voor de kerst nog een keer.
Dikke kus van Aaltje

Anoniem zei

Hoi Lieve Carien, Joost en Tim,

Wat een prachtige foto's en lieve verhalen. Het is erg leuk om zo op de hoogte te blijven. Precies een jaar geleden zag het er heel ander uit.Veel onzekerheid en eindeloos wachten maar dat was het zeker waard. Wat een pracht van een knulletje en helemaal voor jullie! Geniet ervan en we zien jullie zeker een keer op de groep. We hebben kadootje voor Tim gemaakt.
Kus van Ingrid van Melsfort