maandag, december 11, 2006

Hallo daar zijn we weer. Gisteren viel voor ons erg mee. Al in de auto naar Beautiful Gate, ging Tim alweer in zijn schulp. Duim in mond, lege blik en tegen mama aan hangen. Dat terwijl we die ochtend ontzettend van hem hebben genoten. Hij wordt wakker is meteen vrolijk roept ons en komt na een minuut of 5 bij ons op bed, heerlijk rustig kan hij het een uur bij ons zo uit houden. beetje spelen, rond rollen, gek doen leert hij ook al (humor van Joost), appeltje eten, drinken. Echt zalig. Daarna buiten de plantjes water gegeven en in badje geweest. Maar vanaf het moment dat we in de taxi stapte en tot we terug kwamen heeft Tim niets gezegd. Hij zocht Joost op om tegen aan te zitten tijdens het afscheids praatje van de eigenaren. Hij kon het allemaal niet plaatsen. Het was verder een mooi afscheid van Beautiful Gate, ook nog wat met nederlandse vrijwiliggers gesproken, en een heel mooi fotoalbum gekregen, met ook reacties van al zijn verzorgsters die hij heeft gehad vanaf het begin van zijn verblijf in B-G. Ook een mooie foto van Tim met prins Harry van Engeland (B-G bezocht in 2004). Terug thuis was hij een beetje druk. Om 17.00 uur uit het niets een vreselijke huilbui. En daarna moe, op tijd naar bed, hij was wel weer gezellig op bed. Heel makkelijk, hij geeft zelf aan wanneer hij zijn bed in wil!! gelukkig wil hij wel geknuffeld worden en zoekt hij veel lichamelijk contact. Hij is super!!! Even voor de mensen die ons op schiphol komen ontvangen, hartstikke leuk, maar wij denken niet dat wij iedereen persoonlijk een handje kunnen geven, Tim is in vreemde situaties niet op zijn best, na een paar minuten gaat het wel, maar we weten dus niet hoe het op schiphol zal gaan. En a.u.b. , Tim vindt het echt niet fijn om aangeraakt te worden (Hij krabt wel van zich af hoor , maar toch). Kijken is ook leuk !! Verder iedereen bedankt alvast voor de lieve reacties, Lissette, bedankt voor dag 3. Koen, Jesse en Gijs tot snel, Wij denken toch dat Tim de baas wordt/is. Helaas nu geen foto's, we zijn ons usb-kabeltje vergeten. Tim slaapt nu in zijn buggy.

21 opmerkingen:

Anoniem zei

Lief gezinnetje Huijbers,

Nog steeds geen PC thuis, dus had wat bij te lezen op jullie weblog, maar super om op deze manier met jullie mee te kunnen leven (wat anders bij gedachten blijft...)
Nu officieel: GEFELICITEERD MET JULLIE ZOON TIM!!!!!
Als ik het zo lees komt het allemaal wel goed tussen jullie drietjes?!
Geniet nog 2 dagen daar en dan inderdaad lekker rustig thuiskomen...
Denk dat ik me nu ook al niet meer kan voorstellen hoe het was toen jullie nog zonder kindje leefde, als je de verhalen leest, klopt het gewoon meteen.
Geniet van elkaar!!!

Anoniem zei

Lieve alledrie,

Ik ben zo blij voor jullie dat jullie hem al mogen knuffelen.Ik voel zo met Tim mee. Wat zal het allemaal veel voor hem zijn. En voor jullie ook trouwens. Als jullie straks thuis zijn, heerlijk rust in de tent! Een goede terugreis toegewenst van ons en tot woensdag. Oh ja, die chipies deden echt wonderen op schiphol bij jemi!

groetjes Mich,liset en Jemi

Anoniem zei

Lieve Carien, Joost en Tim,

heerlijk om jullie verhalen en belevenissen met Tim te lezen....we kijken erg uit naar jullie terugkomst!!!
Bereid Tim maar vast voor op veel regen, kou en wind (maar een heel warm nestje thuis!!).

lieve groet Karen

Anoniem zei

Joost en Carien,

Geweldig om dit alles te lezen. Goed te lezen dat het steeds beter lukt. Logisch dat alles voor Tim vreemd en moeilijk is. Zou je zelf moeten gebeuren. Geef het de tijd zoals jullie al schreven en heel veel geluk met zijn drieen. We zijn benieuwd naar Tim.

Groetjes, de buurtjes Rob en Ria

Anoniem zei

Mooi om jullie verhalen te lezen.
En wat gaathet vreselijk snel. Het zit er voor jullie al weer bijna op in Lesotho. En dan lekker naar huis. Alvast een goede reis gewenst. Veel geluk met elkaar!

Simon en Renate
Klunder.blogspot.com

Anoniem zei

Ha Joost, en Carien,

Nou, het aftellen is begonnen; nog een nachtje slapen ( in het vliegtuig zal er wel niet veel van komen ), en julie zijn weer thuis!
Ik SMS als jullie op het vliegtuig in Johannesburg staan te wachten.
Zal een extra paraplu meenemen naar Schiphol !


Groetjes,

Dirk en Door

Anoniem zei

Hallo lieve Joost en Carien,

Nou, bijna naar huis, denk dat jullie er rijkhalzend naar uitkijken. Heb jullie verhalen gevolgd en er veel met Hans over gepraat en wel over het volgende: we hebben allebei vrij woensdag en de kindjes hebben van school vrij gekregen. We denken echter dat het voor Tim beter is als we niet naar Schiphol komen en (wanneer jullie eraan toe zijn) bij jullie thuis langskomen. Britt is altijd erg nadrukkelijk aanwezig en het is belangrijker dat Tim eerst kennis maakt met zijn drie geweldige neefjes. Het is wel met pijn in ons hart maar in onze gedachten zijn we bij jullie op schiphol.
Hoop jullie snel te zien en te kunnen knuffelen.

Met liefde: Hans, Aaltje, Bas, Britt

Anoniem zei

Hallo Joost en Carien,
Heerlijk om jullie verhaal te lezen en natuurlijk erg herkenbaar!!! Fijn dat het al zo goed gaat, we wensen jullie een goede terugreis, een fijne thuiskomst en we spreken elkaar in het nieuwe jaar!
Geniet met z'n drietjes!
Liefs Coby, Karin en Lefa.

Anoniem zei

Lieve Carien en Joost,

We kijken er echt naar uit om jullie met z'n drieen te zien! we hopen dat de terugreis goed verloopt. Zou het niet beter voor jullie zijn en vooral voor Tim als er niet teveel drukte is op schiphol en alleen de naaste familie aanwezig is? We willen graag komen maar begrijpen het als het te druk is voor Tim..
Nog een hele fijne dinsdag en tot gauw!
P.s. Gijs is weer lekker bezig.
Houdt ons de hele nacht wakker!!!!

Tot snel,
Alain & Asha

Anoniem zei

Hoi Joost & Carien,
Via Shena & Alan hoorden we dat jullie Tim nu eindelijk mogen ophalen. Geweldig nieuws!!

We zullen jullie dit jaar missen bij The Lakeside!

Geniet er van en goede reis naar huis. We zien jullie hopelijk weer in 2008!

Grtz, Paul & C#rizje

Anoniem zei

Lieve Joost en Carien,

Op dit moment zitten jullie vast al in het vliegtuig, een hele goede reis! Leuk hoor, met 2 heen en met 3 terug! Zoals jullie (misschien nog) weten moet ik morgen werken, dus ik kom niet naar jullie gluren. Maar dat is misschien ook maar beter, beetje rust voor de kleine man. Hij moet inderdaad eerst maar eens zijn familie leren kennen, 'de rest' komt later wel. Ik zal morgenochtend op mijn werk (8e etage)even uit het raam kijken, wie weet zie ik jullie wel vliegen! ;)

Dikke kus van Simone, Kees en Luuk

Anoniem zei

Dag kersvers gezinnetje,
We hebben jullie avonturen op de voet gevolgd en regelmatig wat traantjes weggepinkt. Lijkt me super heftig voor de kleine Tim, zo opeens een stelletje ouders krijgen, meteen op stap met ze en nu zo'n lange vlucht naar het regenachtige Nederland. Maar volgens mij had hij zich geen liefdevoller gezinnetje kunnen wensen. Heel veel succes de komende dagen! Iedereen heeft het natuurlijk al geschreven, maar neem lekker de tijd voor elkaar, Tim is nu het allerbelangrijkste!!!

Kortom, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie schitterende zoon!

Barbara, Jeroen en Isa

Anoniem zei

Lieve Joost, Carien, Tim,

Als het goed is zijn jullie nu op schiphol aangekomen, zal wel een indrukwekkende ervaring zijn voor Tim, maar ook voor jullie.
Ik zit nu hier thuis te twijfelen of ik inderdaad de goede beslissing heb genomen om niet naar schiphol te gaan, want ik ben zo ontzettend nieuwsgierig naar Tim, maar we moeten nu maar even aan het welzijn van Tim denken (dat zei ik al in een eerder berichtje), maar het neemt niet weg dat ik jullie heeeeeeeeeeeeel graag wil zien. Hoor wel wanneer we welkom zijn.

Heel veel liefs en een dikke kus van Aaltje

Anoniem zei

Lieve Carien, Joost en Tim,

Welkom thuis!!
Ook ik heb net als menig ander met tranen in mijn ogen alle verhalen gelezen.
Ik ben zo vreselijk blij voor jullie.
Ik wens jullie alle geluk van de wereld!!!
Tim zal zich met zulke lieve ouders vast snel thuis voelen in Nederland.
Geniet van elkaar!!

Veel liefs Maaike en Jeroen

Anoniem zei

Lieve Carien en Joost.
Welkom met z'n drietjes in Nederland...........Wat een schattig kereltje (wij bedoelen Tim hoor).
Heel veel geluk met elkaar, geniet ervan want dit is het mooiste wat je kunt meemaken...
We zien elkaar snel.....liefs.
Trudi en Fred.

Anoniem zei

Een heel goeie reis naar huis, jullie. Dat wordt denk ik een hele belevenis voor Tim in zo'n groot vliegtuig!!

Groeten,

Toine

Anoniem zei

Welkom thuis Carien, Joost en Tim! Wat een mooie aankomst/kerstkaart mochten we vandaag ontvangen, wat een lieve en ontroerende foto. We hopen dat jullie reis is meegevallen en dat Tim thuis goed is 'geland'.
Veel liefs Udo, Lesedi en Sascha

Anoniem zei

Lieve Joost,Carien en Tim,

Wij vonden het erg bijzonder gisteren. Wij willen even zeggen dat Tim in het echt nog leuker is dan op de foto's. Wat een pittig mannetje. Zo schattig zoals hij gisteren aan babbelen was! We denken aan jullie en hopen dat jullie helemaal tot rust gaan komen nu jullie weer thuis zijn. Zo grappig om te zien hoe het klopt dat je Tim in je armen houdt,Carien. Hij hoort gewoon bij jullie. We bellen jullie later.

groetjes Michel, liset en jemi

Anoniem zei

Jeetje, weten we nu pas van het bestaan van deze website :-(

We hebben zo aan jullie moeten denken de afgelopen dagen, en we hadden het hele verloop gewoon hier kunnen lezen ... nooit meer doen hoor, ons zo in het ongewisse laten!! ;-))

Wat 'n mannetje, 'n dotje gewoon!! We kunnen niet wachten om hem te zien, maar doen het toch :-) Eerst lekker genieten van elkaar, wat een fantastische feestdagen zullen dit worden voor jullie!!

Maarrrrrr 2 januari hangen we aan de telefoon, hou maar vast een plekkie vrij in de agenda!! :-))

Alle liefs,

Anneke en Leny

Anoniem zei

Hallo drietal!

We willen jullie van harte feliciteren. Wat fijn dat je nu eindelijk kan genieten van Tim.
Voor ons is het nog ff wachten op een voorstel. Misschien wordt het een kertkindje...........?

Anoniem zei

Welkom thuis!!!
Geniet van elkaar en wen samen rustig aan de nieuwe situatie. Veel geluk samen!
groeten Lineke
(van de Lesotho-mailgroup)