vrijdag, december 29, 2006

29 december.
Het is echt elke dag leuker. gistermiddag hebben we weer een klein treinreisje gemaakt. Met de trein is gewoon heel leuk. Je word niet vastgegespt, dus kan je lekker rondlopen en op en af van de bank klimmen, super !!!
Naar Amsterdam, gezellig in het Victoriahotel (ja, Eef ik ga er nog steeds heen) een borreltje gedronken. Onze Tim heeft zich keurig gedragen. Hij zou alleen wel graag het water drinken van de bloemetjes (het was ook maar een kleine vaas) en hij vond het jammer dat er op die mooie tv daar geen tiktak was.
's Avonds als hij gaat slapen blijft hij regelmatig om papa en mama roepen. Als we niet komen gaat hij zijn stem verheffen en gooit er iets meer drama in en als dat niet werkt gaat hij hartverscheurend huilen !!!
We troosten hem af en toe en uiteindelijk valt hij toch in slaap. Vaak roept hij nog even "a fab" wat zoiets als wegwezen (of oprotten) betekent, en valt hij in slaap. Wat een lekker ding !!!!
Vanmorgen was hij eerst om 3.30 uur wakker. Ik heb een uurtje bij hem gelegen en om 5.30 uur viel hij gelukkig weer in slaap tot 8.25 uur.
Met mijn zusje en kinderen vanmorgen naar het centrum gewandeld en wat boodschappen gedaan.
's Middags even met Melvin naar de glijbaan geweest en toen kwamen adoptievrienden langs.
We kregen 2 hele leuke boeken en Tim een leuk dierengeluiden spel. Bedankt!!
Alles gaat zo snel; een week geleden noemde Tim ons nog regelmatig aussi (zuster in sesotho) nu nooit meer. Het is echt papa en mama. Knuffelen en kusjes krijgen van ons vind hij nu ook zalig.
Hij krijgt ook door dat eten een machtspelletje is. Gelukkig is zijn buik dik genoeg en is het geen drama als hij een keer een maaltijd niet helemaal op eet.
Kinderen vind hij erg leuk maar volwassen mensen kijkt hij nog niet veel aan. Als vreemde mensen dichtbij komen duikt hij weg en kijkt hij ook de andere kant op. Als hij ze zelf uitzoekt is het natuurlijk anders, maar dat doet hij zelden.
Hij heeft nog steeds erg weinig geduld en als hij iets niet mag geeft hij nog regelmatig een krab. Hopelijk slaapt hij vannacht langer door. Ja, dat hopen wij iedere avond!!!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

hey lieve Joost, Carien en Tim,

Hier dan weer een berichtje van ons. We genieten ontzettend van deze site (kijken elke dag) en Britt vindt het prachtig om de foto's van Tim te zien. Heerlijk dat hij zo'n eigen willetje heeft al is dat soms zeer vermoeiend (wij kunnen het weten!!) Hoop voor jullie dat hij snel een slaapritme krijgt zodat jullie ook een beetje kunnen bijtanken. We blijven jullie volgen en hoop jullie snel te zien.
Heel veel liefs en een dikke kus van Hans, Aaltje, Bas, Britt

Anoniem zei

Lieve familie Huijbers,
Hier weer eens een berichtje van de drie dames! Super om via hier alles te kunnen blijven volgen, want bellen is nog niet gelukt... de indruk bij het lezen ervan blijft goed, ondanks z'n gedrag of slaapproblemen hebben jullie het volgens mij prima naar de zin met z'n drietjes?! Hopelijk komt hij snel in een lekker slaapritme, ook voor jullie! Verse ouders kunnen gemiddeld meestal na 3 รก 4 maanden weer doorslapen, maar hoe werkt zoiets bij een adoptiekindje? Wat het eten betreft, dat komt ook wel goed hoor!..... Mikki is al ruim 2 jaar geworden op weinig fatsoenlijk eten....en nog pittig ook! Geniet verder van elkaar, dan lijkt het wennen geen probleem. Een heel gezellig uiteinde samen en hopelijk tot gauw in het nieuwe jaar?! Dikke kus Marrit, Nina en Mikki!

Anoniem zei

Lieve Tim,

Gefeliciteerd met je 3e verjaardag!! Veel plezier vandaag met papa en mama.

Liefs van Maaike en Jeroen

Anoniem zei

Dag Tim,

Hartelijk gefeliciteerd met je 3e verjaardag !!!
Dat je nog heel veel "in de manesjijn" zult zingen !!

Hiep hiep hoera !!

(ome) Dirk & (tante) Door

Anoniem zei

Lieve Tim,

Gefeliciteerd met jouw verjaardag. Heb je mooie cadeautjes gehad van Pap en Mam. Vast wel! Wij hebben nog geprobeerd te bellen maar pap Joost moest nog even een tukkie doen. Ja, dat pap en mam zijn valt soms niet mee, best vermoeiend! Wij moesten vanmiddag en vanavond nog weg dus vandaar dit berichtje voor jou.

groetjes michel, liset en Jemi

Anoniem zei

Lieve Tim,

Hartelijk gefeliciteerd met je 3e verjaardag, we hopen dat onze kaart op tijd is aangekomen (je weet het, die postbode's zijn niet te vertrouwen). We hopen dat je een hele leuke dag heb gehad.
Dikke kus van Hans, Aaltje, Bas, Britt.

Anoniem zei

Ha Tim, Joost en Carien,
Van harte gefeliciteerd met je derde verjaardag Tim!!!
We hopen dat je een leuke dag met veel kadootjes hebt gehad.
Ik heb jullie site bij m'n favorieten geplaatst zodat ik iedere keer effe kan kijken en lezen hoe het in "huize huijbers" gaat!!Echt leuk hoor.
Ja Joost, nu heb je nog de kans om "effe een tukkie" te doen!
Hopelijk heeft Tim binnenkort jullie slaapritme te pakken, dan loopt 't allemaal wat lekkerder.
Vele groetjes van Veerle, Juul, Johan en Anke.
p.s. onze zomervakantie hebben we vandaag geboekt!!!!drie keer raden waar naartoe!!!!

Anoniem zei

Gefeliciteerd met de 3de verjaardag van Tim en een heel gelukkig nieuw jaar voor jullie alle drie!!!!!!

groetjes
Paul, Natascha , Leanne en Tim.